Der findes mange forskellige betting udbydere, og alene af den grund har vi i dag valgt at dykke lidt ned i nogle af disse udbyderes mobilversion af deres betting-platform. Vi vil i dag have fokus på nogle af de mest populære betting apps og finde frem til, hvilken vi tror der leverer bedst ude i hænderne på folk, vurderet på brugervenlighed og enkelthed.

bet365:
bet365 kalder sig selv “The world’s biggest online sports betting company”, og dette er også det indtryk man fornemmer, når man åbner deres app. Alene bare på hvor mange forskellige kategorier af sportsgrene, og hvor mange forskellige slags spil du kan lave på den enkelte kamp, så kan man godt fornemme at bet365, er et af de største betting firmaer i verden. Selve brugerfladen er rimelig nem og overskuelig og den er nem at navigere rundt i. Du får et klart overblik over, hvilke sportsgrene du kan bette på, på diverse dage. Samtidig har du også rigeligt med muligheder for at bette på liveodds. 

Unibet:
Unibet er også et da store betting firmaer i Danmark, og med deres app får man en lidt sværere platform at navigere rundt i. Kategorierne er ikke lige så nemme at finde, og man skal ind i flere menuer, for at finde den specifikke kategori, man gerne vil finde. 

Dog er der den fordel, hvis man godt kan lide dansk fodbold, eller man især godt kan lide at oddse på dansk fodbold, så skal man overveje at bruge unibet. Oftest kan man finde sig selv i den situation, at Unibet giver højere odds på dansk fodbold, og af den grund kan det selvfølgelig være stærkt motiverende at bruge netop unibet.

Danske spil:

Vi kan ikke komme udenom at nævne Danske Spil, hvis man skal nævne alle de 3 store betting sider i Danmark. Danskespil har som den eneste af de 3 sider, lidt svært ved at følge med, når det kommer til mobilversionen. Noget som der kan frustrere mange spillere, er, at ventetiden, når man har placeret et væddemål, kan være meget lang (helt op til 10 sekunder). Yderligere har tilbyder bet365 og unibet flere forskellige typer væddemål, end hvad Danske spil gør, og af den grund er der også mange, der vælger bet365 og unibet over Danske spil.

Afrunding
Alene af den grund kan man sagtens argumentere for, at bet365 er den bedste betting app.