I weekenden vil der være pause for diverse ligaer rundt om i Europa, da der vil være landskampspause forud for Europamesterskaberne i 2020. Af den grund har vi kigget lidt tættere på 3 odds tips, hvor vi mener, der er ganske fin værdi at hente. 

Island Moldova:
Denne kamp, når man kigger på 1-x-2 oddsene, der er sat, vil vi som udgangspunkt ikke kigge Islands vej, da deres odds er rimelig lave. 

Dog hvis man kigger lidt statistik igennem, så kan man finde frem til, at der faktisk er ganske fin værdi i en Island-sejr med -1 til odds 1.75. Denne kamp mener vi, er ganske sikker, da Island først og fremmest er på hjemmebane mod et Moldova-hold, som ikke rigtigt har så meget at svare igen med i denne EM kvalifikationsgruppe. Vi mener, at man bør spille denne ned til odds 1.65

Serbien – Portugal:
Denne kamp er en rigtig gyser, når de forsvarende Europamestre fra Portugal skal besøge Serbiens berygtede hjemmebane på Rajko Mitić Stadium i Beograd. Dette bliver ikke en nem udebane for Portugal, men vi mener dog stadig, der her er ganske god værdi i en ‘begge hold scorer’. 

I de sidste 5 opgør mellem de 2 nationer, har begge hold scoret, uanset banen der er blevet spillet på. Den står lige nu til odds 1.92, og derfor mener vi, at den sagtens kan spilles ned til odds 1.80


Georgien – Danmark:
Man kan næsten ikke tillade sig at sige, at dette blive en sikker sejr for Danmark, taget deres nuværende form i betragtning. Danmark har på papiret et meget bedre hold end Georgien. Dog er Danmark i den situation, at spillerne ikke præsterer under Åge Heirades system. 

Jeg tror dog stadig, at Danmark formår at trække sig ud af kampen som sejrherre, og af den grund kan der også findes god værdi i en Danmark-sejr til odds 1.66. Alligevel mener vi, at den ikke skal spilles til lavere end 1.60. Hvis man er en lidt mere risikobaseret gambler, så kunne man eventuelt smide et handicap på, så danmark vinder med 2.